Protestants Wildervank

Samen aan tafel

maaltijd'Samen aan tafel' is voor drukke mensen, globaal zo tussen 30 en 65, een plek om even op adem te komen. Er is ruimte voor ontspanning, vrolijkheid en ernst, je kan praten over wat je bezighoudt, maar we willen ook een plek zijn waar het over 'iets anders' gaat, waar het iets anders 'toegaat'. Na een hapje en een drankje gaan we aan tafel voor een gezamenlijke maaltijd. Daarna is er altijd wel een aanleiding voor een gesprek, bijv. hoe ons geloof een bijdrage kan leveren aan een betere wereld, met een gezonde, duurzame economie, waarin iedereen mee kan doen en lusten en lasten eerlijk worden verdeeld.

Schuif aan, aan onze tafel, waar we met elkaar eten en delen, ontvangen en geven.


Datum, tijd en plaats: op donderdag van 18.00 - ca. 21.00 uur, in het Jeugdhonk, naast de Grote Kerk Wildervank, ingang Raadhuisstraat 8. Mail voor de data een contactpersoon.
Bijdrage voor het eten en drinken is per keer € 6,-- p.p.

In onderling overleg kiezen we een volgende datum, we proberen eens per maand aan te houden, altijd op donderdagavond.

Contactpersonen:
Harm Herder, tel. 0598 620687 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Helma Wieringa, tel. 0598 630890 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)