Protestants Wildervank

GemeenteGroeiGroep

Over de grens met PaulusDe GGG is een vorm van gemeente-opbouw waarbij het gaat om het groeien in geloof en in gemeenschap. In de GGG willen we het geloofsgesprek stimuleren. Er is veel ruimte en tijd voor onderling contact, voor echt luisteren naar elkaar. Het is geweldig als gemeenteleden intensief met elkaar meeleven, onderling pastoraat en diaconaat beoefenen en groeien in geloof rond een open Bijbel.

We willen niet alleen groeien in geloof, ook graag in aantal. Daarom hopen we u/jou ook te mogen verwelkomen het komende jaar - de leeftijd van de deelnemers loopt uiteen van begin 20 tot 90!

Om de beurt zorgen we voor iets bij de koffie en ook voor de afsluiting van de avond met een gedicht, gebed of lied.

We maken gebruik van materiaal van de Stichting Evangelisch Werkverband dat ook in andere GGG’s gebruikt wordt.

Zin om eens te komen kijken? Bel gerust!

Meer informatie, ook over tijden en plaatsen, bij mw. Jantina Wolfs (GGG, telefoon 0598 713652, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Datum, tijd en plaats: startdatum voor beide groepen nog niet bekend, maar het is eens in de maand, meestal op maandag- of dinsdagavond bij de leiding thuis. Meer info via Context of bel even met de leiding.