Covid-19

(bijgewerkt op 1 juli 2020)

In verband met de covid-19-pandemie volgen wij uiteraard de adviezen van de overheid.

Dat betekent dat vanaf 1 juli kerkelijke bijeenkomsten weer mogelijk zijn. Ook kerkdiensten gaan weer beginnen. Daarbij volgen wij deze huisregels. Kort samengevat:

    • Hebt u ziekteklachten, blijf dan thuis.
    • Bewaar altijd anderhalve meter afstand.
    • Volg de regels voor hygiĆ«ne.

De geplande gezamenlijke diensten met Veendam gedurende de zomervakantie kunnen helaas niet doorgaan. We voorzien dat we dan te veel mensen bij elkaar zouden krijgen om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. Daarom zijn er in juli en augustus iedere zondag afzonderlijke kerkdiensten in Wildervank en in Veendam.

Kerkdiensten blijven ook te volgen als online-viering. Live te volgen op zondagmorgen vanaf 9:30 uur, maar ook later nog terug te luisteren. Ga daarvoor naar onze Kerkomroep-pagina. Verdere informatie over de kerkdiensten vindt u via de kalender hiernaast.

Zondagse collectes kunt u ook nog steeds per bank overmaken:

    • voor de kerk naar rekeningnummer NL93 SNSB 0956 6930 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Wildervank
    • voor de diakonie naar rekeningnummer NL96 RABO 0319 0110 54 t.n.v. Protestantse Gemeente Wildervank o.v.v. ‘Diakonie’

We doen ons uiterste best iedereen te informeren over de maatregelen. Houd deze website in de gaten, of kijk op onze Facebook-pagina. In april verstuurde de kerkeraad een brief aan alle leden.

De wekelijkse zondagsbrief sturen we naar alle bij ons bekende emailadressen. Wilt u ook die brief ontvangen? Stuur een email naar verzendlijst@protestants-wildervank.nl.

Op de website van de classis Groningen-Drenthe (het regionale kerkbestuur) kunt u meer informatie vinden over andere protestantse gemeenten.

Het moderamen van de kerkeraad