COVID-19

(bijgewerkt op 23 september 2021)

Vanaf 25 september neemt de overheid de meeste covid-beperkingen weer terug. Ook het overlegorgaan van de kerken en de overheid. het CIO, volgt dat, en de PKN sluit daar landelijk bij aan. De kerkenraad van Wildervank heeft daarom voor zichzelf een besluit genomen. Dat is kort gezegd:

  • voorop staat ieders eigen verantwoordelijkheid, voor zichzelf en voor elkaar;
  • afstand houden en bij ziekte thuisblijven blijven de twee veiligste maatregelen;
  • wie dat voor zichzelf verantwoord vindt, hoeft geen anderhalve meter afstand te houden;
  • maar ga er nooit automatisch vanuit dat anderen dat ook vinden en blijf anderen voldoende ruimte geven om afstand te houden;
  • wij gaan niet controleren op covidpas of testresultaat, want het principe van de kerk blijft dat ieder welkom moet zijn.

Online zijn de kerkdiensten te beluisteren via Kerkomroep.nl. Er is ook een speciale Kerkomroep-app. Download die hier voor een iPad of hier voor een Android-tablet. Daarnaast zijn kerkdiensten te zien en te horen via ons YouTube kanaal: https://bit.ly/WildervankPKN. YouTube is ook te bekijken op een smart-tv. En incidenteel is de dienst ook live te volgen op de Kabelkrant via SKV kanaal 996 of 905.

Lees hier de brief die aan alle gemeenteleden verstuurd is.

De liturgie voor de zondagse kerkdienst vindt u iedere week op deze website. Klik in de rechter kantlijn op de betreffende datum in de kalender en download daar de liturgie en de lezingen via de links.

Zondagse collectes kunt u  per bank overmaken:

    • voor de kerk naar rekeningnummer NL93 SNSB 0956 6930 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Wildervank
    • voor de diakonie naar rekeningnummer NL96 RABO 0319 0110 54 t.n.v. Protestantse Gemeente Wildervank o.v.v. ‘Diakonie’

We doen ons uiterste best iedereen te informeren over de maatregelen. Houd deze website in de gaten, of kijk op onze Facebook-pagina.

De wekelijkse zondagsbrief sturen we naar alle bij ons bekende emailadressen. Wilt u ook die brief ontvangen, of liever niet? Stuur een email naar verzendlijst@protestants-wildervank.nl.

Het moderamen van de kerkenraad