COVID-19

(bijgewerkt op 29 december 2021)

Vanaf 18 december scherpt de overheid de covid-beperkingen opnieuw aan. Niemand is daar blij mee, maar we ontkomen er niet aan. De kerkenraad van Wildervank heeft daarom moeten besloten dat tot 14 januari alle kerkdiensten online zijn.

Online zijn de kerkdiensten te beluisteren via Kerkomroep.nl. Er is ook een speciale Kerkomroep-app. Download die hier voor een iPad of hier voor een Android-tablet. Daarnaast zijn kerkdiensten te zien en te horen via ons YouTube kanaal: https://bit.ly/WildervankPKN. YouTube is ook te bekijken op een smart-tv. En incidenteel is de dienst ook live te volgen op de Kabelkrant via SKV kanaal 996 of 905.

Lees hier de brief die aan alle gemeenteleden verstuurd is.

De liturgie voor de zondagse kerkdienst vindt u iedere week op deze website. Klik in de rechter kantlijn op de betreffende datum in de kalender en download daar de liturgie en de lezingen via de links.

Zondagse collectes kunt u  per bank overmaken:

    • voor de kerk naar rekeningnummer NL93 SNSB 0956 6930 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Wildervank
    • voor de diakonie naar rekeningnummer NL96 RABO 0319 0110 54 t.n.v. Protestantse Gemeente Wildervank o.v.v. ‘Diakonie’

We doen ons uiterste best iedereen te informeren over de maatregelen. Houd deze website in de gaten, of kijk op onze Facebook-pagina.

De wekelijkse zondagsbrief sturen we naar alle bij ons bekende emailadressen. Wilt u ook die brief ontvangen, of liever niet? Stuur een email naar verzendlijst@protestants-wildervank.nl.

Het moderamen van de kerkenraad