COVID-19

(bijgewerkt op 16 april 2021)

Tenminste tot en met 16 mei zijn er uitsluitend online kerkdiensten. Verdere activiteiten zijn afgezegd of uitgesteld. Bezoek van de predikant blijft mogelijk op verzoek en in overleg, indien nodig ook tijdens de avondklok.

De online-diensten zijn te beluisteren via Kerkomroep.nl. Er is ook een speciale Kerkomroep-app. Download die hier voor een iPad of hier voor een Android-tablet.
Daarnaast zijn de kerkdiensten te zien en te horen via ons YouTube kanaal: https://bit.ly/WildervankPKN. YouTube is ook te bekijken op een smart-tv. Graag abonneren op ons YouTube-kanaal, zodat we zelf een naam kunnen instellen!!
En van tijd tot tijd is de dienst ook live op de Kabelkrant via SKV kanaal 996 of 905.

De liturgie vindt u iedere week op deze website. Klik in de rechter kantlijn op de betreffende datum in de kalender en download daar de liturgie en de lezingen via de links. In alle kerkdiensten, met en zonder kerkgangers, houden we ons aan de huisregels. Lees hier de meest recente brief met meer informatie.

Zondagse collectes kunt u  per bank overmaken:

    • voor de kerk naar rekeningnummer NL93 SNSB 0956 6930 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Wildervank
    • voor de diakonie naar rekeningnummer NL96 RABO 0319 0110 54 t.n.v. Protestantse Gemeente Wildervank o.v.v. ‘Diakonie’

We doen ons uiterste best iedereen te informeren over de maatregelen. Houd deze website in de gaten, of kijk op onze Facebook-pagina.

De wekelijkse zondagsbrief sturen we naar alle bij ons bekende emailadressen. Wilt u ook die brief ontvangen, of liever niet? Stuur een email naar verzendlijst@protestants-wildervank.nl.

Het moderamen van de kerkenraad