Afscheidsdienst ds. & mw. Grashoff

Op 1 oktober is het zover: om 14:00 begint de afscheidsdienst van ds. en mw. Grashoff. Marien en Nelleke zijn sinds juni 2012 deel geweest van de Protestantse Gemeente te Wildervank en het zijn ruim 11 goede jaren geweest. Uiteraard met meer en minder hoge punten, maar het waren zeer zeker goede jaren. In deze dienst op Israëlzondag zal Klezmer & Co uit Groningen jiddische muziek ten gehoren brengen. Tevens vieren we, met ieder die oprecht wil, avondmaal.

Hoe nu verder? Of zoals men in onze eerste Zeeuwse gemeente zou zeggen: oemoemenoe? Wildervank neemt actief deel aan overleg met omringende gemeenten om samen in ieder dorp de kerk voortgang te kunnen laten vinden. En ook om te zien hoe samen een nieuwe dominee of kerkelijk werker gevonden kan worden. Of hopelijk meer dan één. Dat proces is actief gaande maar kost nog enige tijd.

In de tussentijd zal Nynke Hollander tijdelijk pastorale en liturgische taken op zich nemen. Zij is per email bereikbaar: pastor@protestants-wildervank.nl, of telefonisch: 06 10164550.

Artikel geplaatst door Ben