Kerkdienst online

Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn, maar wilt u wel met ons meevieren? Er zijn verschillende mogelijkheden om online mee te luisteren of mee te kijken.

Logo KerkomroepIedere kerkdienst is rechtstreeks te beluisteren via onze eigen pagina bij Kerkomroep.nl. Later de dienst alsnog beluisteren kan ook via dezelfde pagina. Tot een half jaar eerder blijven alle uitgezonden kerkdiensten daar als MP3-bestand beschikbaar. Voor Kerkomroep zijn er ook apps voor de tablet (Play Store) en de iPad (AppStore). Hulp vindt u online op hun website.

Daarnaast is ons eigen YouTube-kanaal beschikbaar, ook via deze korte link: https://bit.ly/WildervankPKN. Op zondagmorgen begint daar kort voor 09:30 uur de live uitzending. Graag abonneren op dit kanaal als u via YouTube meekijkt! Als u een smart-tv hebt, kunt u daar ook YouTube bekijken.

Verder zijn de kerkdiensten binnen de regio Veendam-Wildervank van tijd tot tijd te zien en de horen via de Parkstad Veendam Kabelkrant op SKV kanaal 996 (HD) of 905 (SD) of 66 (analoog). Dat kan ook mobiel via de Parkstad Veendam app of via de Kabelkrant website. Houd een oog op de aankondigingen via onze Facebook-pagina.

Tenslotte zal een kerkdienst in 2021 soms ook te zien zijn op RTV1, de eigen streekomroep voor de Veenkoloniën. Dat is te vinden op SKV kanaal 25, Ziggo kanaal 42 of KPN kanaal 1458.